Νέα

Μια ξεχωριστή γιορτή

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή γιορτή για τους Μαριανούς Αδελφούς και τους φίλους τους με τους οποίους είχαν ζήσει τα παιδικά και τα νεανικά τους χρόνια.

Εμπνεόμενοι  από το μήνυμα του Frère Emili Turú που απηύθυνε σε όλους τους Μαριανούς στις 2 Ιανουαρίου 2017 και στο οποίο ήθελε να ευχαριστήσει τους 38.000 ανθρώπους που έγιναν Μαριανοί Αδελφοί και όλους εκείνους που έμειναν ανάμεσά μας μερικά χρόνια της ζωής τους και κατόπιν αποφάσισαν να διαλέξουν μία άλλη πορεία στη ζωή τους, θελήσαμε κι εμείς να καλέσουμε τους πρώην συναδέλφους μας και να περάσουμε μερικές ώρες όλοι μαζί.

Παρά την ηλικία ορισμένων, κατορθώσαμε να συγκεντρωθούμε γύρω στα 35 άτομα και να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 200 χρόνια από την ίδρυση του τάγματός μας. Είδαμε δύο σύντομα video, μία σειρά από αναμνηστικές φωτογραφίες, ανταλλάξαμε τα νέα μας, τις εμπειρίες μας, εκφράσαμε τη χαρά να βρεθούμε όλοι μαζί γύρω από ένα τραπέζι. Ζήσαμε στιγμές συγκίνησης και οικογενειακής ατμόσφαιρας. Όλοι μείναμε βαθιά συγκινημένοι και ευχαριστημένοι από την μοναδική χαρά να ξαναβρεθούνε πάλι όλοι μαζί. Εις το επανιδείν.

Tags